VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
8in1 Magyarország
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!


JÁTÉK - Megyéről megyére

***JÁTÉK - Megyéről - megyére
Start: 2020. december 6.
Szeretünk Magyarország, megyéről megyére játék tudnivalói!

A VizslaKalandorok játékra hívják az ország kutyásait, de méginkább azokat, akik szívesen ismernék meg hazánk szép tájait, látványosságait illetve örömmel jönnénk el velünk kirándulni, alkalomadtán túrázni egy egy megyébe.

A játékban való részvétel feltétele a megyéről-megyére tábla beszerzése, mely megszerezhető az aktuális kalandtúráinkon. Mi pedig az élmény mellé adjuk át azt az aktuális megyét, amelyikben éppen látogatást teszünk. A 19 alkalom után a puzzle térkép teljessé válik és kalandjainkról örök emlék marad, amikor csak a térképre tekintesz. A térkép átvehető személyesen a kalandtúráinkon illetve előrendelés e-mailben redenczkia@vizslakalandorok.hu címen lehet.

Ha nem tudsz eljönni egy megyei túrára, pánikra semmi ok, tarts velünk legközelebb. :) Amennyiben az azonos megye új időpontja sem felel meg, akkor a hiányzó megye utólag megváltható, melynek részleteiről érdeklődj személyesen kalandtúráinkon. A játék abszolút győztese, akinek elsőként válik teljessé a térkép és ezzel párhuzamosan a legtöbb kilométert gyűjti össze a megyei kalandtúráink során. A nyeremény pedig egy PLATINUM Natural, egy S6L és egy VizslaKalandor ajándékcsomagok boldog tulajdonosa lehet.
Játékszabály:
- Az előre meghirdetett kalandtúrán az aktuális túra/kirándulás km távjait automatikusan számoljuk illetve a játék végén összegzésre kerül.
- Az utólag megváltott egyes megyékhez természetesen nem társul km, azaz a megtett táv 0 km lesz.
- Egy megye második (pót) látogatása nem feltétlen ugyan arra az útvonalra és/vagy távra korlátozódik, így a km csakis másodlagos tényezőnek számít abban az esetben, ha egyszerre kettő vagy több térkép válik teljessé.
- A Vizsla Vakáció (weekend) alkalmával amennyiben több megyét látogatunk, akkor a szombatra tervezett megye lesz a mérvadó, így azok is csatlakozhatnak hozzánk, akik egyébként nem résztvevői a weekendnek.
- A nyertes kihirdetésével és az ajándék átvétel/átadásával a játék természetesen nem zárul le, folytatódik annak ellenére, hogy a nyeremény gazdára lelt.
- A játékszabály változtatásának jogát fentartjuk.

Várunk MINDENKIT VizslaKalandor szeretettel! :)
KALANDRA FEL!

Erdei séta 10 km - Újhartyán | 2020-10-03


Azok, akiknek korábban nem volt alkalmuk eljönni, most megismételjük:
Rövid, 10 km-es erdei CSALÁDI sétára várunk Benneteket Újhartyánban.

Időpont: 2020. október 3.  (szombat)
Gyülekező: 8:00 és 8:45 között.
Helye: Újhartyán (külterület)
Térkép: https://goo.gl/maps/e8XboK1hx79t74tS8

A terep csodaszép, szinte végig erdőben vezet az útvonal.
Megszerezheted az első emlékérmed is: +3.500 Ft.

 

Csatlakoztunk a Világ Gyalogló (hó)Nap népszerűsítő rendezvényhez, mely a Magyar Szabadidősport Szövetség (MASPORT) kezdeményezése.

A rendezvény célja:
A gyaloglás népszerűsítése Magyarországon.
Gyalogló alkalom szervezésével népszerűsíteni magát a gyaloglást. A gyaloglás, a séta rendszeresen űzve alkalmas eszköz az egészség megtartására, társakkal, barátokkal, óvodai, iskolai közösségben, akár a családtagok bevonásával, közösen gyakorolva pedig egyúttal remek időtöltés. Nem igényel különösebb anyagi ráfordítást, bármely életkorban, mindenféle sportmúlt nélkül elkezdhető. 

A gyaloglás az a sportág, melyet korra, nemre való tekintet nélkül mindenki űzhet, alkalmas egyének és csoportok, családok megmozgatására, rendszeresen űzve alkalmas eszköz lehet az egészség megtartására, társakkal, barátokkal, családdal közösen gyakorolva pedig egyúttal remek időtöltés.


FELHÍVJUK a domináns, agresszív kutyák tulajdonosainak figyelmét, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet a kutyá(k)ra, amennyiben zavarja a közösség nyugalmát, a további kellemetlenség elkerülése érdekében jogunkban áll felkérni a távozásra.
Kérjük a tüzelő állatokat ezúttal is hagyják otthon.
Fordítsunk fokozott figyelmet a pórázhasználatra és a tisztaságra is!

Az esemény ezen napján megismerkedhetnek a QR-kód olvasás, az útvonalak letöltésének rejtelmeivel, a térképkezelő mobilapplikációk lehetőségeivel.
Akik szeretnének élni a lehetőséggel, kérjük, hogy itt jelentkezzenek az eseményre.

Néhány ötlet, javaslat:
- Engedélyezett a nordic walking- túrabot használata, sőt egyenesen ajánlott, főleg azoknak, akik nordic walking vagy túrabottal könnyebben teljesítik a távot.
Egyebek:
- Ajánlott viselet: kényelmes, puha talpú cipő/sportcipő, laza, egyetlen testrészt sem szorító ruházat.
- Igény esetén és a szintidőn belüli teljesítés esetén  a Kiskunság Trail 10 finisher érem is megszerezhető
- A gyalogló napon mindenki saját felelősségére vesz részt!

FIGYELEM Műanyag kupakokat gyűjtünk!
Továbbra is gyűjtjük a műanyag kupakokat az újhartyáni család számára!  

Bármilyen műanyag kupakot begyűjtünk, amit valamennyi rendezvényünkön átveszünk és átadjuk Zolika és Norman családjának.

KÖSZÖNJÜK!

 

 

A négylábúak jutalom csomagját a Platinum Natural biztosítja.

2018_vizslakalandor_serleg.jpg


Eseményünk a VizslaKalandorok Házi Kupa sorozatának része.
További részletek a Házi Kupáról.


Várunk MINDENKIT VizslaKalandor szeretettel! :)
KALANDRA FEL!Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 napon

Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Horváth György +36303001916 | Redenczki Attila +36305531940 | Szűcs Attila +36304468719
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2020)