VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
Sportolj 6 lábon Egyesület
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!
VizslaKalandorok

Csak remélni merjük, hogy az alábbi összefoglalókkal a résztvevők csodálatos emlékeket őriznek azokról az örömteli pillanatokról amikor szabadidejét barátaival, a négylábú családtagjaival, fajtatársaival a szabadban tölthettek.
Bízunk benne, hogy még sok ilyen és ehhez hasonló kellemes szombati programokat tudunk számukra biztosítani.
.


Márton napi vigasságok - Bogácson | 2017-11-12

Nagy László (barátunk), a Szabadtüzi Lovagrend tagja meghívására töltöttük a Márton napi hétvégénket Bogácson. A bőséges és finom lakomákat köszönhetünk neki és persze kirándultunk is.
vizslakalandorok_vacsora_bogacs

Annyi látnivaló volt, hogy szombaton az ínyenc reggelit követően 3 csapatot alkottunk :)
1. (bevállalós) csapat Szűcs Attila vezetésével Cserépfalu -Hór völgye - Ódor várát keresték fel

Fotó: Szűcs Attila

2. (light) csapat gyalog indult útnak a szomszédos Cserépfaluba
3. (nagyon light) csapat pedig a barlangot keresték fel.
A csapatok visszaérkezése után megnéztük a kirakodóvásárt, megcsodálhattunk néhány fellépőt, majd a vacsorát követően néhányan az éjszakai fürdőzés programot választották :) Vasárnap kipihenve, autókkal utaztunk Egerszalókra, a Vidám Tappancs Játszóházba, Sata Enikő és Sata Árpi meghívására. Aba szülinapi tortájából minden kutya falatozhatott, a gazdikat pedig kávéval, süteménnyel várták a háziak :) Vendéglátóink vezetésével csodálhattuk meg Egerszalók nevezetességeit. Megnézhettük a Barlanglakásokat, jártunk a Betyárbújó kaptárkőnél, és a Sódombnál is.
vizslakalandorok_egerszalok

vizslakalandorok_egerszalok.jpg

Köszönjük Sata Árpádné (Enikőnek) és Sata Árpádnak a meghívást, a vendégszeretetet, az egyedi kitűzőt és a vasárnapi túravezetést. :) Szuper volt! A képek pedig önmagukért beszélnek, ismét egy feledhetetlen hétvégét tölthettünk el együtt, kutyáink társaságában. Hálás köszönet Nagy Lacinak és kedves családjának Marikának és Gábornak a szeretett vendéglátásért, az áldozatos munkáért. Imádunk benneteket! :)... Szűcs Attila vezetésével Cserépfalu -Hór völgye - Ódor várát keresték fel

Fotó: Szűcs Attila

2. (light) csapat gyalog indult útnak a szomszédos Cserépfaluba
3. (nagyon light) csapat pedig a barlangot keresték fel.
A csapatok visszaérkezése után megnéztük a kirakodóvásárt, megcsodálhattunk néhány fellépőt, majd a vacsorát követően néhányan az éjszakai fürdőzés programot választották :) Vasárnap kipihenve, autókkal utaztunk Egerszalókra, a Vidám Tappancs Játszóházba, Sata Enikő és Sata Árpi meghívására. Aba szülinapi tortájából minden kutya falatozhatott, a gazdikat pedig kávéval, süteménnyel várták a háziak :) Vendéglátóink vezetésével csodálhattuk meg Egerszalók nevezetességeit. Megnézhettük a Barlanglakásokat, jártunk a Betyárbújó kaptárkőnél, és a Sódombnál is. Köszönjük Sata Árpádné (Enikőnek) és Sata Árpádnak a meghívást, a vendégszeretetet, az egyedi kitűzőt és a vasárnapi túravezetést. :) Szuper volt! A képek pedig önmagukért beszélnek, ismét egy feledhetetlen hétvégét tölthettünk el együtt, kutyáink társaságában. Hálás köszönet Nagy Lacinak és kedves családjának Marikának és Gábornak a szeretett vendéglátásért, az áldozatos munkáért. Imádunk benneteket! :)


Kapcsolódó tartalmak:
Márton napi vigasságok - Bogács
Attila Szűcs ?17.11.11. Cserepfalu - Hór vőlgye-Ódor vára II.
Legközelebb is Várunk MINDENKIT VizslaKalandor szeretettel! :)
KALANDRA FEL!Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 napon

Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Kollár Mihály +36209241220 | Redenczki Attila +36305531940 | Szűcs Attila +36304468719
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2022)