alt='VizslaKalandorok' VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
Sportolj 6 lábon Egyesület
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!
VizslaKalandorok

Csak remélni merjük, hogy az alábbi összefoglalókkal a résztvevők csodálatos emlékeket őriznek azokról az örömteli pillanatokról amikor szabadidejét barátaival, a négylábú családtagjaival, fajtatársaival a szabadban tölthettek.
Bízunk benne, hogy még sok ilyen és ehhez hasonló kellemes szombati programokat tudunk számukra biztosítani.
.


Pajkaszeg 3.0 | 2020-07-18
VizslaKalandorok

Ahogy a mondás tartja. Akkor csinálj valamit amikor jólesik. Legyen. Esett, így elmentünk túrázni :) Szitáló esőben indultunk útnak egészen a Pajkaréti kocsmáig. :) Frissítő - Kv. A szokásos sréhan lankás emelkedőn kezdtünk. Rossz szó ne érjen, intéztem lépcsőt a könnyebb kapaszkodásért :) Fekete hegyi Sasfészek kulcsosháznál megszereztem a hőn áhított pecsétet, míg a többiek a fedett teraszon pihentek és csodálták a az esőfelhő által eltakart panorámát. :) Séta a Pilis-nyereghez és ami még nem fordult elő velem, most közmegegyezéssel mentünk plusz kilométert egészen a Fekete-kő szikláig. Időközben meg jött a jó idő, kisütött a nap és végre megcsodálhattuk a környező panorámát, s alattunk elterülő Pajkaszeget ( Pilisszentkereszt) Teca kocsmájába visszaérve befaltunk pár zsíros kenyeret - sült kolbászt. Most is mindenki kapott #PlatinumNatural csomagot kedvenceink javára.


Kapcsolódó tartalmak:
Szűcs Attila albuma
Legközelebb is Várunk MINDENKIT VizslaKalandor szeretettel! :)
KALANDRA FEL!Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 napon

Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Kollár Mihály +36209241220 | Redenczki Attila +36305531940 | Szűcs Attila +36304468719
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2022)