VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
Sportolj 6 lábon Egyesület
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!
VizslaKalandorok

Csak remélni merjük, hogy az alábbi összefoglalókkal a résztvevők csodálatos emlékeket őriznek azokról az örömteli pillanatokról amikor szabadidejét barátaival, a négylábú családtagjaival, fajtatársaival a szabadban tölthettek.
Bízunk benne, hogy még sok ilyen és ehhez hasonló kellemes szombati illetve vasárnapi programokat tudunk számukra biztosítani.
.


Weekend - Debrecen | 2017-07-29

Debrecenben is töltöttünk már el néhány napot a helyi vizslások meghívására. Szombat délelőtt a Ködszínháznál találkoztunk Samu, Emma, Bella, Bodza, Momo, Moyra, Betti, Fanni vizslákkal és gazdáikkal.
vizslakalandorok_debrecen.jpg
Az ízletes ebéd után pedig a Vekeri-tóhoz tettünk látogatást Borival, Bíborkával, Csokival, Avaval, Funkyval, Jar JArral, Pannával, Ropival. Samu gazdájától Ilkától hűtött mézédes dinnyét kaptak vizsláink majd ezután kerültük meg a csodaszép tavat. A tó melletti Bóbitás étteremben vacsorával zártuk a napot. Vasárnap reggel a Zsuzsi Erdei Vasútnál találkoztunk, vonatra szálltunk néhány megállót utaztunk, majd meglátogattuk a Hármashegyi kilátót. Ezt követően a közeli tóban frissülhettek fel kutyáink majd igyekeztünk a Hármashegyaljai végállomáshoz, ahol mi is felfrissülhettünk, majd ismét vonatra szálltunk és érkeztünk meg a kiindulási ponthoz.Köszönjük a hatalmas szervezést Bakai-Bereczki Ilkának és Erdélyi Mariettának.


Kapcsolódó tartalmak:
Vizsla Weekend Debrecen - Facebook album
Vizsla Weekend Debrecen - Facebook album
Legközelebb is Várunk MINDENKIT VizslaKalandor szeretettel! :)
KALANDRA FEL!


Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 naponSzülinaposaink

MA ünnepli születésnapját


Alex
8 éves.
(Táborfalva)Holnap Ünnepelnek:
Füge 6 éves lesz.
(Szentmártonkáta)


Nilla 2 éves lesz.
(Dabas)


Nilla 2 éves lesz.
(Dabas)


Tejföl 7 éves lesz.
(Budapest)Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Kollár Mihály +36 20 924 1220 | Szűcs Attila +36 30 446 8719 | Vizslatúra +36 31 789 9961
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2024)