VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
Sportolj 6 lábon Egyesület
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!
VizslaKalandorok
 VizslaKalandorok.hu
Az ADÓ 1% gyűjtéséről. ADÓSZÁM ─ 18943148-1-13

ADÓ 1%

Köszönjük, hogy egész évben velünk kirándultok és támogatjátok munkánkat.
Partnerünk, a Sportolj 6 lábon Egyesület már számtalan esetben nyújtott anyagi segítséget rendezvényeink lebonyolításához. Non-profit szervezetként a 2020-as évtől jogosulttá vált az ADÓ 1% gyűjtésére. Amennyiben más szervezet felé nem elkötelezett, akkor számukra ajánlja fel az 1%-ot és munkatársai, barátai, ismerősei figyelmét is hívja fel erre, mert a legkisebb támogatás is sokat számít.


Egyesület célja

Az egyesület célja az egészséges életmód, a sport valamint szabadtéri kutyás sportok és programok népszerűsítése, szervezése, rendezése, a négylábú családtagjaink szocializációjának elősegítése, mozgásigényük biztosítása illetve Magyarország és külföldi kirándulóhelyeinek, természeti kincseinek felkeresése.

Mire fordítják?

A szabadtéri sportrendezvények (teljesítménytúrák, futás, versenyek, állatorvosi előadások) szervezéséhez szükséges engedélyek költségeire, működésünkhöz kapcsolódó eszközök biztosítására.
Rászoruló egyesületek támogatása mellett a négylábúak orvosi költségeinek, mikrochip, ivartalanítás, kötelező oltások valamint élelmezési költségeinek támogatására.

Adószám: 18943148-1-13

Sportolj 6 lábon Egyesület.
Székhely/postacím: 2367 Újhartyán, Jókai Mór u. 5.
E-mail: hello@sportolj6labon.hu
Bankszámlaszámuk: K&H: 10400164-50526874-69531009

Mi történik, ha nem ajánlom fel az 1%-ot?

Amennyiben az adófizető állampolgár nem rendelkezik az egy százalék felajánlásáról, úgy az összeg az állam pénztárába kerül, mint befizetett adó.

Hogyan ajánlhatom fel adóm 1%-át?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az szja-bevallás webes felületének kezdőoldalán feltünteti a rendelkezés lehetőségét az adó 1+1 százalékáról azért, hogy minél többen a lehető legegyszerűbben támogathassanak civil szervezetet.

A rendelkezőnyilatkozat elektronikusan, papíralapon vagy személyesen is benyújtható a NAV-hoz, akár a bevallás részeként, akár önálló nyilatkozatként is a „19EGYSZA” lapon május 20-áig. Az szja 1+1 százalékáról rendelkezni legegyszerűbben ügyfélkapus hozzáféréssel a NAV webes kitöltőprogramjával lehet.

Köszönjük, ha végigolvastad és hálásak leszünk a támogatásodért.
VizslaKalandorok csapata.Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 naponSzülinaposaink

MA ünnepli születésnapját


Alex
8 éves.
(Táborfalva)Holnap Ünnepelnek:
Füge 6 éves lesz.
(Szentmártonkáta)


Nilla 2 éves lesz.
(Dabas)


Nilla 2 éves lesz.
(Dabas)


Tejföl 7 éves lesz.
(Budapest)Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Kollár Mihály +36 20 924 1220 | Szűcs Attila +36 30 446 8719 | Vizslatúra +36 31 789 9961
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2024)