VizslaKalandorok.hu

Támogató partnereink

platinum_magyarorszag.png
8in1 Magyarország
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
kiwishop_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
Társoldalaink

vizslatúra
Vizsla Vigasz
run vizsla
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!


Jótékonysági teljesítménytúra az újhartyáni óvodáért | 2019-04-27

Csapatunk képviselteti magát a "Jótékonysági teljesítménytúra az újhartyáni óvodáért" eseményen.
Számtalan Vizsla Túrára kaptunk már teát, illetve valamennyi VizslaFesztiválra kaptunk áramvételezési lehetőséget is.

Annyira szeretnénk, ha viszonzásképpen valamennyien részt vennének az újhartyáni jótékonysági rendezvényen.
Ha időtök engedi, számítunk rátok!

2019. április 27-én jótékonysági teljesítménytúrát szerveznek az újhartyáni Gyermekvár Német Nemzetiségi Óvoda javára! A bevétel 100%-át az Újhartyáni Gyermekvár Alapítvány részére adományozzuk hozzájárulásként a nagy udvaron lévő gyermekjátékok felújításához és újak építéséhez. Célunk továbbá a gyerekek szabadidejének hasznos eltöltése, túratevékenységre való ösztönzés és a környék gyalogos megismerése. 

Szervezők:
Dabasi csapatépítők
rizmajer.eva@gmail.com  
Gyermekvár Német Nemzetiségi Óvoda

 

A túra kezdete: 2019.04.27. 8:00 vége: 18 óra. Ez azt jelenti, hogy 8 órától várjuk az indulókat és kérünk Titeket úgy időzítsetek, hogy 18 óráig mindenki érkezzen vissza! 

Bázis: Béla gödör, illetve a közepes távon "Jóljárt" Benő tanyája

Nevezési határidő: Ahhoz, hogy megfelelő számban tudjunk ellátást és a szükséges papírokat biztosítani kérünk Titeket, hogy 04.22-én éjfélig jelezzétek érkezéseteket a rizmajer.eva@gmail.com e-mail címen! A helyszínen is lesz lehetőség benevezni, de az ellátást nem tudjuk garantálni részükre! 

Nevezés: A jótékonyság jegyében a minimális nevezési díj távtól függetlenül felnőttenként 1.000 Forint, gyerekeknek 500 Forint. Ezt adományként elfogadjuk a helyszínen készpénz formájában, de van lehetőség előre utalásra is az Alapítvány bankszámlájára: 10103829-57463600-01001003 (közlendőbe: "nevezés"). Kérjük mindkét esetben erősítsétek meg nevezéseteket egy e-maillel a rizmajer.eva@gmail.com címre, ahova az indulók nevét és életkorát, a kitűzött távot várjuk illetve a település nevét, ahonnan jöttök! A facebook eseményre való bármilyen reakció nem minősül jelentkezésnek! 

Távok: 
"Babakocsis kör" kb. 3 km, településen belül
"Bohóc kör" kb. 7 km, Benő tanyától 
"Pótharaszti kör" kb. 18 km
A távokat teljesíthetitek gyalogosan, futva, valamint várjuk a kutyás résztvevőket is (természetesen pórázon tartva, felelősségteljesen). 

Parkolás: Mini és hosszú távon a Béla gödörben illetve az ovi parkolójában van lehetőség. Középtávon, a Benő-tanyán indulóknak  minimális parkolási lehetőség van, ezért kérjük, hogy a térképen jelölt területen hagyjátok autóitokat! 

Ellátás: A túrák során lesz lehetőség ivóvíz-vételre és ajándék csokira, ennek helyszínét szintén a térkép illetve az itiner jelöli amit az induláskor kaptok majd meg. 

Környezetvédelem: Hogy ne növeljük jelentősen az eldobható szemét mennyiségét kérjük HOZZATOK saját IVÓESZKÖZT illetve kérünk Titeket, hogy a túra során felhalmozott szemetet otthon dobjátok ki! Köszönjük! :) 

Kérjük gondoskodjatok a kullancs elleni védekezésről is! 

Várunk Titeket sok szeretettel! 

Az óvoda dolgozói és a szervező szülők 


Várunk MINDENKIT VizslaKalandor szeretettel! :)
KALANDRA FEL!Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 napon

Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Horváth György +36303001916 | Szűcs Attila: +36304468719 | Kollár Mihály +36209241220
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2019)