VizslaKalandorok.hu

Támogató partnereink

platinum_magyarorszag.png
8in1 Magyarország
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
kiwishop_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
Társoldalaink

vizslatúra
Vizsla Vigasz
run vizsla
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!

 VizslaKalandorok.hu
A VizslaKalandorok csapata bemutatkozik
A "VizslaKalandorok" baráti alapon, önkéntesen szerveződött civil, nonprofit csapat, mely céljául tűzte ki, hogy kutyás szabadidős eseményeket, többnapos rendezvényeket, városlátogatásokat, előrefizetős programokat (pl. hajókirándulások, weekendek, vonatos kirándulásokat) szerveznek hazánk határain belül és kívül egyaránt, olyan kutyás gazdiknak, akik szívesen töltik el hétvégi szabadidejüket baráti társaságban, kedvenceik fajtársaival.
Rendezvényeinkre kizárólag olyan gazdikat várunk, akiknek négy lábú családtagjaik barátságosak, szófogadóak, behívhatóak.
Eseményeink és kirándulásaink alkalmával míg kutyáink szocializálódnak, a gazdik megismerhetik országunk csodaszép hegyeit, kilátóit, várait, tavait, kirándulóhelyeit, városait, kutyabarát szállásait éttermeit és kávézóit.
Mi sem bizonyítja jobban, mint a közösség oldalunk fénykép albuma.
Csapatunkhoz és rendezvényeinkhez bárki csatlakozhat, amennyiben kutyája közösségbe vihető, rendelkezik a szükséges oltásokkal és KISÁLLAT EGÉSZSÉGÜGYI KÖNYVvel (vagy Állatútlevéllel) illetve mindazok akik szabályainkat betartják, ezentúl pedig annyit kérünk csupán, hogy jelentkezzenek előzetesen, hogy a létszám ne érjen Bennünket váratlanul, fel tudjunk készülni a fogadásukra.
Részvételi hozzájárulás 1.000 Ft/fő, ám a programok változatosságának függvényében változhat.

A hozzájárulásokból a népszerű vetélkedőink eszközeire, a résztvevők elismerésére szolgáló ajándékok vásárlására, az elmaradhatatlan vendégváró finom palacsinták vagy pörköltek hozzávalóira, az agility pálya elemeinek bővítésére és a működésünkhöz szükséges eszközökre illetve a nem kevés szervezéssel járó (pl. engedélyek, honlapüzemeltetési) költségekre fordítjuk.

Ezeken felül a részvételi díj tartalmazhatja még a szállás, az étkezés, a csoportos utazás költségeit és a belépők díjait.)
Támogatóinknak köszönhetően a vetélkedők alkalmával nem csak a gazdik, hanem a kutyák is elimerésben részesülnek.
Csapatunkat önkéntesek alkotják, sok éves vizslás tapasztalattal rendelkezünk és szívesen vállaljuk egyéb kutyafajták gazdáinak is a programok megszervezését a szállásfoglalástól, az étkezés leszervezésén keresztül egészen a vetélkedőkig.

Végül, de nem utolsó sorban hangsúlyozni szeretnénk, hogy a VizslaKalandorok csapatától távol áll, hogy rendezvényeink a hóvégi VizslaTúrás vasárnapok rovására menjen. Ezek az általunk szervezett plusz szombati programok olyan párhuzamos események, melyek az örömteli kirándulásokról, baráti találkozókról és a feledhetetlen kutyázásról szólnak.

2018_vizslakalandor_serleg.jpg
2018. február 1-től elindítottuk a VizslaKalandorok házi kupáját.
Azok a kalandorok, akik az aktuális évben a legtöbb pontot gyűjtik össze, a következő év első hónapjában automatikusan névre szóló ajándék serlegben részesülnek, amit ünnepélyes keretek között kerülnek átadásra.
A felhívásban megjelölt kalandok alkalmával (kivéve a weekendek) egy-egy virtuális pont szerezhető, mely a helyszíni regisztrációt követően automatikusan felíródik a regisztráló személyhez. Így egyszerűen nyomon követhető, csak be kell jelentkeznie a rendszerünkben. (A kép illusztráció)


Környezettudatosság:
Környezettudatosság A FÖLD NAPJA - 2018. április 22-től a kalandjaink alkalmával kínált teát és kávét a korábban megszokott eldobható műanyag poharak helyett 4 dl-es fém bögrét kívánunk használni, nem csak gazdasági, hanem elsősorban környezetvédelmi okból. Az otthonról hozott poharakat, kulacsokat is szívesen töltjük meg. A eldobható műanyag poharakra fordított kidobott pénz helyett pedig természetes vagy biológiai módon lebomló (vagy papír alapú) kakizacsit vásárolunk és használunk a környezetünk megóvása érdekében.
Elgondolkodtató, hogy amit nap mint nap használunk termékeket, mennyi idő alatt bomlik természetes környezetben.
Szánj rá 3 percet, olvasd el.

VizslaKalandorok biléta:
VizslaKalandor biléták Nagy örömmel jelentjük be, hogy az első születésnapunk alkalmára
elkészültek a bilétáink, mely eltérő a szokványos és hagyományosnak mondható kör formától, ugyanakkor büszkén mondhatjuk, hogy egyedi és egyben nagyon különleges is. Elsőként a révfülöpi weekend résztvevői kaphatták ajándékba a bilétáinkat. :)
Köszönjük, ha végigolvastad és hálásak leszünk a támogatásodért.
VizslaKalandorok csapata.
Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 napon

Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Horváth György +36303001916 | Szűcs Attila: +36304468719 | Kollár Mihály +36209241220
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2019)