VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
Sportolj 6 lábon Egyesület
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!
VizslaKalandorok
 VizslaKalandorok.hu
Kalandjaink során az alábbi kutyabarát szállásokat, éttermeket, kávézókat kerestünk fel illetve szolgáltatást vettünk igénybe, melyekkel kutyáink illetve jómagunk is elégedettek voltunk. Jól éreztük magunkat, ezért bátran ajánljuk figyelmetekbe.

Iglauer Park
Cím: Magyarország
H-8445 Városlőd, Fenyves utca 10-11.
Elérhetőség:Tel:+3688240021
Weboldal: https://www.iglauerpark.hu/
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/iglauer.park/
iglauer_park.jpg
Az Északi és Déli-Bakony találkozásánál, Veszprémtől 20 kilométerre, a 8-as számú főút mentén fekvő Városlődön, egy arborétumszerű park hatalmas fáinak árnyékában várja vendégeit egész évben az Iglauer Park. Szállónk a sátras kirándulótól a hotelt kedvelő turistáig minden vendég számára igényének és pénztárcájának megfelelő szálláshelyet nyújt 10 darab kilenc személyes alpesi faházzal, tíz darab 4 személyes bungalóval, 5 darab fürdőszobás szobával és sátorhelyekkel. Megközelítésünk vasúton (Budapest-Szombathely vonal) és közúton (8-as út városlődi elágazó) egyaránt megoldható. Nálunk a természet a hangadó! A hozzánk látogatót megérinti a természet közelsége, a Bakony egyedi klímája és a vadregényes táj hangulata.

Az Északi és Déli-Bakony találkozásánál, Veszprémtől 20 kilométerre, a 8-as számú főút mentén fekvő Városlődön, egy arborétumszerű park hatalmas fáinak árnyékában várja vendégeit egész évben az Iglauer Park. Szállónk a sátras kirándulótól a hotelt kedvelő turistáig minden vendég számára igényének és pénztárcájának megfelelő szálláshelyet nyújt 10 darab kilenc személyes alpesi faházzal, tíz darab 4 személyes bungalóval, 5 darab fürdőszobás szobával és sátorhelyekkel.
Megközelítésünk vasúton (Budapest-Szombathely vonal) és közúton (8-as út városlődi elágazó) egyaránt megoldható.

Nálunk a természet a hangadó! A hozzánk látogatót megérinti a természet közelsége, a Bakony egyedi klímája és a vadregényes táj hangulata. 
Jöjjön el, legyen része benne, szeretettel várjuk Városlődön!

Bízunk benne, hogy a közeljövőben találkozni fogunk ezen a kedves, kutyabarát helyen.


Kőrózsa Panzió
Cím: Magyarország
H-2638 Kemence, Nagyvölgy 902/3 hrsz.
Elérhetőség:Tel:+3627365127
Weboldal: http://www.korozsapanzio.hu
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/korozsapanzio/
korozsa.jpg
Már évek óta visszajáró vendégek vagyunk. Számtalan lehetőség a kalandozásokra.

A Kőrózsa Panzió Kemence község belterületének határán, a börzsönyi tájvédelmi körzet szomszédságában található, a Kemencét Diósjenővel összekötő   út mentén. A pár méterre lévő Kemence-patak csobogása fogadja az idelátogatót. A patak két oldalán több mint 6 hektár ligetes, gondozott területen sétálhat a pihenni vágyó vendégünk. A sportolni vágyók focizhatnak ezen a területen.

A 160 fős éttermünk felett 200 m2?es fedett terasz található, mely kiválóan alkalmas rossz idő esetén is családi valamint csoportfoglalkozások megtartására.

Éttermünk alkalmas lakodalmak, családi és baráti rendezvények valamint munkahelyi tréningek megtartására az év bármely szakában.

 

Parkolási lehetőség biztosított.

A község Pest megye legészakibb csücskében található. A Börzsöny-hegység öleli körül, csak dél-nyugati lejtője fut ki az Ipolyig, azaz a szlovák határig. A hegyek által körbezárt kis falun a Kemence-patak fut végig. Mivel forrása magasan található, így folyása gyors és vize kristály tiszta. Az erdő vadban gazdag és nagyobb része szinte érintetlen természetvédelmi terület. Növényzete sokszínű, melyet a fák és a cserjék változatossága mellett a rétek tarkasága színesít. Nyáron községünkben a strandolni vágyók is megtalálják örömüket, mivel gyönyörű természeti környezetben több medencében is lubickolhatnak. A strandolás mellett a lovaglás szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek, mivel több lehetőség közül választhatnak. Kemence megközelíthetősége Budapestről Vasúton: Budapestről Szobig vonattal, majd onnan autóbusszal Kemencére. Autóval: Az M2-es útvonalon Parassapusztáig, onnan jelzőtábla mutatja az utat Kemencére.
Bízunk benne, hogy a közeljövőben találkozni fogunk ezen a kedves, kutyabarát helyen.


Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 napon

Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Kollár Mihály +36209241220 | Redenczki Attila +36305531940 | Szűcs Attila +36304468719
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2022)