VizslaKalandorok.huTámogató partnereink
platinum_magyarorszag.png
Sportolj 6 lábon Egyesület
celebratelogo.png
a vihar lovasai
kratos_logo.jpg
Együttműködő partnereink

kutyabarat.hu
KutyabarátBalaton
KutyaSzeretet.hu
IN MEMORIAM

VizslaKalandorok IN MEMORIAM

Az igazi kalandok itt kezdődnek!
VizslaKalandorok
 VizslaKalandorok.hu
A VizslaKalandorok csapata bemutatkozik
A "VizslaKalandorok" baráti alapon, önkéntesen szerveződött civil, nonprofit csapat, mely céljául tűzte ki, hogy kutyás szabadidős eseményeket, többnapos rendezvényeket, városlátogatásokat, előrefizetős programokat (pl. hajókirándulások, weekendek, vonatos kirándulásokat) szervezünk hazánk határain belül és kívül egyaránt, olyan kutyás gazdiknak, akik szívesen töltik el hétvégi szabadidejüket baráti társaságban, kedvenceik fajtársaival.
Rendezvényeinkre kizárólag olyan gazdikat várunk, akiknek négy lábú családtagjaik barátságosak, szófogadóak, behívhatóak.
Eseményeink és kirándulásaink alkalmával míg kutyáink szocializálódnak, a gazdik megismerhetik országunk csodaszép hegyeit, kilátóit, várait, tavait, kirándulóhelyeit, városait, kutyabarát szállásait éttermeit és kávézóit.
Mi sem bizonyítja jobban, mint a közösség oldalunk fénykép albuma.
Csapatunkhoz és rendezvényeinkhez bárki csatlakozhat, amennyiben kutyája közösségbe vihető, rendelkezik a szükséges oltásokkal és KISÁLLAT EGÉSZSÉGÜGYI KÖNYVvel (vagy Állatútlevéllel) illetve mindazok akik szabályainkat betartják, ezentúl pedig annyit kérünk csupán, hogy jelentkezzenek előzetesen, hogy a létszám ne érjen Bennünket váratlanul, fel tudjunk készülni a fogadásukra.
Részvételi hozzájárulás 1.000 Ft/felnőtt, ám a programok változatosságának függvényében változhat.
(Család-barát rendezvény: A 10 év alattiaknak ingyenes, 16 éves korig 500 Ft.)
Kalandtúráink alkalmával teával, müzli szelettel, zsíros kenyérrel, a négylábúakat pedig Platinum kóstolócsomagokkal várjuk.

A hozzájárulásokból a népszerű vetélkedőink eszközeire, a résztvevők elismerésére szolgáló ajándékok vásárlására, az elmaradhatatlan vendégváró finom palacsinták vagy pörköltek hozzávalóira, az agility pálya elemeinek bővítésére és a működésünkhöz szükséges eszközökre illetve nem kevés szervezéssel járó (pl. engedélyek, honlap üzemeltetési) költségeire fordítjuk.

Ezeken felül a részvételi díj tartalmazhatja még a szállás, az étkezés, a csoportos utazás költségeit és a belépők díjait.)
Támogatóinknak köszönhetően a vetélkedők alkalmával nem csak a gazdik, hanem a kutyák is elimerésben részesülnek.
Csapatunkat önkéntesek alkotják, sok éves vizslás tapasztalattal rendelkezünk és szívesen vállaljuk egyéb kutyafajták gazdáinak is a programok megszervezését szállásfoglalástól, az étkezés leszervezésén keresztül egészen a vetélkedőkig.

Az általunk szervezett programok olyan az örömteli kirándulásokról, baráti találkozókról és a feledhetetlen kutyázásról szólnak.

2018_vizslakalandor_serleg.jpg
2018. február 1-től elindítottuk a VizslaKalandorok Házi Kupa sorozatát.
Azok a kalandorok, akik az aktuális évben a legtöbb pontot gyűjtik össze illetve dobogóra állnak, a következő év első hónapjában automatikusan névre szóló ajándék serlegben részesülnek, amit ünnepélyes keretek között kerül átadásra, nevüket és eredményeiket közzé tesszük. A felhívásban megjelölt kalandtúrák alkalmával (kivéve a weekendek) egy-egy virtuális pont szerezhető, mely a helyszíni regisztrációt követően automatikusan felíródik a regisztráló személyhez. Azonos elért pontszám esetén a kalandtúrákon megtett összesített táv (km) alapján alakul ki a végső sorrend, melyben a szervezők eredményei nem számítanak bele. Így egyszerűen nyomon követhető, csak be kell jelentkeznie a rendszerünkben. (A kép illusztráció).

A "Megyéről megyére" játék KUPA sorozatunk 2020. november 22-i napon véget ért.
Eredményhírdetés 2020. december 6-án Jakabszálláson.

>>>Sokak kérésére a játékot 2022. januárban újra indítottuk! :)<<<

Környezettudatosság:
Környezettudatosság A FÖLD NAPJA - 2018. április 22-től a kalandjaink alkalmával kínált teát és kávét a korábban megszokott egyszerhasználatos eldobható műanyag poharak helyett, 4 dl-es müanyag fülesbögrét kívánunk használni, nem csak gazdasági, hanem elsősorban környezetvédelmi okból. Az otthonról hozott poharakat, kulacsokat is szívesen töltjük meg. Az eldobható műanyag poharakra fordított kidobott pénz helyett pedig természetes vagy biológiai módon lebomló (vagy papír alapú) kakizacsit vásárolunk és használunk a környezetünk megóvása érdekében.
Elgondolkodtató, hogy amit nap mint nap használunk termékeket, mennyi idő alatt bomlik természetes környezetben.
Szánj rá 3 percet, olvasd el.

VizslaKalandorok biléta:
VizslaKalandor biléták Nagy örömmel jelentjük be, hogy az első születésnapunk alkalmára
elkészültek a bilétáink, mely eltérő a szokványos és hagyományosnak mondható kör formától, ugyanakkor büszkén mondhatjuk, hogy egyedi és egyben nagyon különleges is. Elsőként a révfülöpi weekend résztvevői kaphatták ajándékba a bilétáinkat. :)
2019. október 23-i Ország közepe kalandtúránkon gyűjtést rögtönöztünk az Összefogás Levente Lépteiért Alapítvány részére. Az általatok adományozott 5.000 Ft mellé a Sportolj 6 lábon Egyesület és csapatunk további 10.000 - 10.000 Ft-tal járult hozzá a megmozduláshoz. Ha nem is sokkal, de örülünk, hogy a 25.000 Ft-tal is hozzájárulhattunk illetve részesei lehettünk a sikeres összefogásnak, melynek alkalmával összegyűlt a szükséges 700.000.000 Ft.

Érdekesség és újdonság a Csapattagok online fotóalbumában.
2019. november 17-től a kutyák feltöltött képei mellet nem csak az látható, hogy kalandtúrák alkalmával a gazdi-kutya páros hány km-t róttak le, hanem az is összesítésre és megjelenítésre került, hogy hány km-t tettek meg a lakhely és a találkozásipont helyszínre történt odautazással. Kellemes böngészést.

ADÓ 1% gyűjtéséről 2020-as évtől.
Köszönjük, hogy egész évben velünk kirándultok és támogatjátok munkánkat. A 2020-as évtől a Sportolj 6 lábon Egyesület jogosulttá vált az ADÓ 1% gyűjtésére, akik már számtalan esetben nyújtott anyagi segítséget rendezvényeink lebonyolításához. Amennyiben más szervezet felé nem vagy elkötelezve, akkor köszönjük, ha számukra ajánlod fel az 1%-ot illetve erre felhívod munkatársaid, barátaid, ismerőseid figyelmét is, mert a legkisebb támogatás is sokat számít.


***JÁTÉK - Megyéről - megyére Start: 2020. december 6.
Szeretünk Magyarország, megyéről megyére játék tudnivalói!

A VizslaKalandorok játékra hívják az ország kutyásait, de méginkább azokat, akik szívesen ismernék meg hazánk szép tájait, látványosságait illetve örömmel jönnénk el velünk kirándulni, alkalomadtán túrázni egy egy megyébe.
A játékban való részvétel feltétele a megyéről-megyére tábla beszerzése, mely megszerezhető az aktuális kalandtúráinkon.
Mi pedig az élmény mellé adjuk át azt az aktuális megyét, amelyikben éppen látogatást teszünk.
A 19 alkalom után a puzzle térkép teljessé válik és kalandjainkról örök emlék marad, amikor csak a térképre tekintesz.
A térkép átvehető személyesen a kalandtúráinkon illetve előrendelés e-mailben redenczkia@vizslakalandorok.hu címen lehet.
Ha nem tudsz eljönni egy megyei túrára, pánikra semmi ok, tarts velünk legközelebb egy új időpontban. :)
Amennyiben az azonos megye új időpontja sem felel meg, akkor a hiányzó megye utólag megváltható, melynek részleteiről érdeklődj személyesen kalandtúráinkon.
A játék abszolút győztese, akinek elsőként válik teljessé a térkép és ezzel párhuzamosan a legtöbb kilométert gyűjti össze a megyei kalandtúráink során.
A nyeremény pedig egy PLATINUM Natural, egy S6L és egy VizslaKalandor ajándékcsomagok boldog tulajdonosa lehet.
Játékszabály:
- Az előre meghirdetett kalandtúrán az aktuális túra/kirándulás km távjait automatikusan számoljuk illetve a játék végén összegzésre kerül.
- Az utólag megváltott egyes megyékhez természetesen nem társul km, azaz a megtett táv 0 km lesz.
- Egy megye második (pót) látogatása nem feltétlen ugyan arra az útvonalra és/vagy távra korlátozódik, így a km csakis másodlagos tényezőnek számít abban az esetben, ha egyszerre kettő vagy több térkép válik teljessé.
- A Vizsla Vakáció (weekend) alkalmával amennyiben több megyét látogatunk, akkor a szombatra tervezett megye lesz a mérvadó, így azok is csatlakozhatnak hozzánk, akik egyébként nem résztvevői a weekendnek.
- A nyertes kihirdetésével és az ajándék átvétel/átadásával a játék természetesen nem zárul le, folytatódik annak ellenére, hogy a nyeremény gazdára lelt.
- A játékszabály változtatásának jogát fentartjuk.

Köszönjük, ha végigolvastad és hálásak leszünk a támogatásodért.
VizslaKalandorok csapata.Látogatóink a nagyvilágból
az elmúlt 30 naponSzülinaposaink

MA ünneplik születésnapjukat

Dorka
6 éves.
(Balassagyarmat)Dorka
5 éves.
(Balassagyarmat )Sigge
4 éves.
(Bp)


Holnap Ünnepelnek:
Bodza 5 éves lesz.
(Tara)


Liza 2 éves lesz.
(Debrecen)Elérhetőségeink: info[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | weekend[kukac]vizslakalandorok[pont]hu | Kollár Mihály +36 20 924 1220 | Szűcs Attila +36 30 446 8719 | Vizslatúra +36 31 789 9961
© Készítette: Kollár Mihály (2011-2024)